Check out paragliding equipment on Amazon!

Paragliding in Macedonia

by Mentor Saiti
(Gostivar,Macedonia)

Over the snowfields of Mavrovo

Over the snowfields of Mavrovo

This is me (Mentor) flying and soaring in Mavrovo-Macedonia with my Swing Mistral 4. Picture was taken on the 12 of December 2008. This is one of the most beautiful places for paragliding in Macedonia.

Comments for Paragliding in Macedonia

Average Rating starstarstarstarstar

Click here to add your own comments

Rating
starstarstarstarstar
Fala ...
by: Mentor

Fala ti mnogu za komentot LALA!
P.S Za koja Lala se raboti?

Rating
starstarstarstarstar
BRAVO!
by: Lala

Leleee, Mentor, poubava slika ne sum videla odamna! Sekoja cest! Eve edno saat vreme kaj zjapam i ne mozam oci da trgnam :)))) Sovrseno!

Rating
starstarstarstarstar
;)
by: Anonymous

you shuld all came in macedonia a lot of flying places.

Rating
starstarstarstarstar
Po duheshte nji here!
by: Mentor

Sa i perket marteses,duheshte nji here te martohem, a plus asaj e gjeta personoin qe me duhej!
P.S Nuk e di se me cilin/cilen jam tu kontaktu?

Rating
starstarstarstarstar
BRAVO
by: Anonymous

a patjeter e kishe te martohesh hahahahaha.shaka tung klm

Rating
starstarstarstarstar
Falemnderit
by: Anonymous

Falem nderit per komentin, edhe pse nuk e di se prej kujt eshte :) ? Pershendetje, dhe shpresoj se do ta kuptoj se prej cilit eshte.

Rating
starstarstarstarstar
Fantastike
by: Anonymous

Shume foto e bukur, po nuk mund te presim dicka te keqe nga Mentori. Te lumt.

Rating
starstarstarstarstar
Wow
by: Tim P.

Great shot - don't think I've seen so much snow in one frame! Thanks Mentor.

Click here to add your own comments

Return to Your Paragliding Photos.


Check out paragliding equipment on Amazon!Check out paragliding equipment on Amazon!